Skip to content

Sportverenigingen

Sportattributen

Almere heeft een groot aantal sportverenigingen waar u terecht kunt voor allerlei sporten. Wij verwijzen u graag naar de websites van de verenigingen voor meer informatie. In het menu onderaan deze pagina kunt u zoeken op de beginletter van de sport. Voor atletiek klikt u bijvoorbeeld op de A. U krijgt dan alle sporten die beginnen met een A. Onder atletiek vindt u vervolgens de atletiekverenigingen in Almere.

Gratis een nieuwe sport proberen

Het is niet altijd eenvoudig om een sport te vinden die bij u past. Gelukkig bieden heel veel sportverenigingen gratis proeflessen aan. Op die manier kunt u ontdekken of een sport leuk is, zonder dat u al meteen contributie hoeft te betalen. Het volledige aanbod van gratis kennismakingslessen in Almere is te vinden op www.sportiefalmere.nl. Steeds meer sportverenigingen voegen hun aanbod toe. Ook activiteiten op de Almeerse playgrounds zijn er te vinden. De keuze is dus steeds groter. 

De website biedt ook een sportkeuzetest. Die test maakt de keuze voor een bepaalde sport eenvoudiger. Na het beantwoorden van een paar vragen volgen tips over welke sporten het meest geschikt zijn. 

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z]