Direct naar paginainhoud

Accommodaties

Wie sportief uit de voeten wil in Almere, kan kiezen uit een groot aantal binnen- en buitensportaccommodaties. De sportvelden van Almere liggen verspreid over zeven sportparken. Daarnaast is er een Topsportcentrum, zijn er zes sporthallen, elf sportzalen, gymzalen, een dojo en drie zwembaden.  

Verhuur
De gemeente verhuurt en faciliteert verschillende accommodaties in Almere. Hier kunt u in clubverband sporten of een evenement, schooltoernooi, bedrijfsfeest, vergadering, seminar of productpresentatie organiseren. Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Zo kunt u vergaderen in een sportieve omgeving in het Topsportcentrum Almere of sportgebouw Annapark. Klik voor een overzicht van alle accommodaties, mogelijkheden en tarieven door naar de documenten op deze pagina.

Geïnteresseerd in het huren van een accommodatie? Neem dan contact op met de gemeente Almere via (036) 545 84 82 of per e-mail via sportverhuurverberg dit@almere.nl.  

Wilt u een keer binnen in plaats van buiten sporten met uw vereniging? U kunt nu ook incidenteel een sporthal huren. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Incidentele verhuur’.