Skip to content

Sportverkiezingen Almere

Prijs Sportverkiezingen Almere
Prijs Sportverkiezingen Almere

Ieder jaar verkiest Almere de beste Sportman, Sportvrouw, Paralympisch sporter, Sportcoach, Sporttalent en Sportteam. Tijdens het SNS Sportgala in het Topsportcentrum worden de winnaars bekend gemaakt.

Op deze pagina vindt u meer informatie over het nominatieproces, stemproces en het programma van het SNS Sportgala.

Wie zijn de beste sporters en sportcoach van het afgelopen jaar?

Het jaar 2018 zit er alweer bijna op en dus is het moment aangebroken om terug te blikken op de sportprestaties die Almeerse atleten het afgelopen jaar hebben geleverd. Ken jij een Almeerse sporter of team die op sportgebied een voortreffelijke prestatie heeft neergezet dit jaar? Bekijk hier de criteria en nomineer de sporter(s) vervolgens via onderstaande link! Nomineren kan tot en met 16 december.  

Uit alle aanmeldingen bepaalt een vakjury vervolgens welke atleten genomineerd worden voor bovenstaande categorie├źn. Begin februari worden de genomineerden bekend gemaakt en kunnen Almeerse inwoners stemmen. De winnaars worden op 27 februari 2019 bekend gemaakt tijdens het SNS Sportgala.

Aanmeldformulier genomineerden Sportverkiezingen 2018

antwoordformuliersportbedrijf

Naam aanmelder
Inschrijven
Ik meld een kandidaat aan in de categorie:
Verzenden

Stemproces Sportverkiezingen

Uit alle aanmeldingen bepaalt een vakjury vervolgens welke atleten genomineerd worden voor bovenstaande categorie├źn. Op 6 februari 2019 maken we o.a. via deze website, de Stadhuis-aan-huispagina in de Almere DEZE WEEK en via onze social media accounts bekend welke sporters uiteindelijk genomineerd zijn voor de Sportverkiezingen.

En dan is de keuze aan u! Van 6 t/m 17 februari kunt u vervolgens stemmen op de genomineerden via deze pagina. Houd de website dus goed in de gaten.

De winnaars worden op 27 februari bekend gemaakt tijdens het SNS Sportgala 2018 in het Topsportcentrum in Almere Poort.

SNS Sportgala 2018

De winnaars van de sportverkiezingen worden bekend gemaakt tijdens het SNS Sportgala 2018 in het Topsportcentrum in Almere Poort. Binnenkort kunt u zich via deze website aanmelden voor het gala.

Het SNS Sportgala wordt jaarlijks georganiseerd. Kijk hier voor meer informatie over de voorgaande edities.