Sportcafé

De gemeente Almere organiseert 3 keer per jaar het Sportcafé. Dat is een informele bijeenkomst over actuele thema’s voor onder meer sportverenigingen en sportorganisaties uit Almere. Kom in contact met andere sportbestuurders, sportvrijwilligers, sportorganisaties, buurtsportcoaches en lokale politiek. Het Sportcafé is de plek waar sport iedereen verbindt!

Sportcafé 19 september 2022

Datum: maandag 19 september 2022

Locatie: VIEW Almere (Bergsmapad 1, 1324 ZK Almere)

Tijd: 17:45-22:00 uur

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Programma

Optioneel waterskiën

16:30 uur Inloop en omkleden

16:45 uur Clinic waterskiën

17:45 uur: Einde clinic

Hoofdprogramma

17:45 uur Inloop

18:15 uur Start programma

  • Voorstellen wethouder Sport Maaike Veeningen
  • Kennismaking Tim de Vries en Bart Zuman (verenigingsondersteuning Gemeente Almere)
  • Presentatie resultaten behoefteonderzoek door NOC*NSF

19:30 uur Start barbecue en netwerkmarkt

22:00 uur: Einde bijeenkomst

Kom samen proosten op het nieuwe sportseizoen!

Op maandag 19 september organiseert de gemeente Almere het derde Sportcafé van 2022. Dit is een informele bijeenkomst voor alle Almeerse sportaanbieders, sportbestuurders, sportvrijwilligers, buurtsportcoaches en de lokale politiek. Deze editie van het Sportcafé staat in het teken van netwerken: bijpraten, nieuwe ontmoetingen en inspirerende gesprekken. Eerst wordt de nieuwe wethouder sport Maaike Veeningen voorgesteld. Aansluitend volgt een presentatie door NOC*NSF met een terugkoppeling van het behoefte onderzoek onder Almeerse verenigingen van voorjaar 2022. Daarna schuiven we gezamenlijk aan bij de barbecue waarop volop gelegenheid is om andere Almeerse sportprofessionals en - liefhebbers te spreken. Voorafgaand aan de avond is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een clinic waterskiën. 

Ben je ook aanwezig zijn tijdens dit sportcafé? Meld je dan vóór woensdag 14 september aan. Er is ruimte voor een beperkt aantal bezoekers, dus meld je nu snel aan (maximaal 2 personen per organisatie). Je kunt dan ook aangeven of je deel wilt nemen aan de clinic waterskiën.