Sportcafé

De gemeente Almere organiseert 3 keer per jaar het Sportcafé. Dat is een informele bijeenkomst over actuele thema’s voor onder meer sportverenigingen en sportorganisaties uit Almere. Kom in contact met andere sportbestuurders, sportvrijwilligers, sportorganisaties, buurtsportcoaches en lokale politiek. Het Sportcafé is de plek waar sport iedereen verbindt!

Uitnodiging Sportcafé

Datum: maandag 30 mei 2022
Tijd: 18.00-22.00 
Locatie: Topsportcentrum Almere

Ben jij ook aanwezig tijdens dit sportcafé? Meld je dan uiterlijk 24 mei aan via almere.nl/sportcafé. Kan je onverwachts niet aanwezig zijn? Meld je dan tijdig af via sportentreeverberg dit@almere.nl, zodat een ander gebruik kan maken van jouw plek.

Programma

18:00 uur: Inloop en diner (optioneel)
19.00 uur: Opening met wethouder sport Julius Lindenbergh
19.15 uur: Terugkoppeling resultaten onderzoek NOC*NSF ‘de sportaanbieder van de toekomst’
19.45 uur: Carrousel met onderwerpen speciaal ter ondersteuning van de sportaanbieder
21:00 uur: Start netwerkborrel
22:00 uur: Einde programma

Het Sportcafé is de plek waar sport iedereen verbindt!

Op maandag 30 mei organiseert de gemeente Almere hét Sportcafé. Dat is een informele bijeenkomst over actuele thema’s voor alle sportaanbieders uit Almere. Deze editie van het Sportcafé start zoals vanouds met een diner waarbij de gelegenheid is om kennis te maken met andere sportbestuurders, sportvrijwilligers, sportorganisaties, buurtsportcoaches en de lokale politiek. 

Sportaanbieder van de toekomst

Deze editie blikken we samen met wethouder Sport Julius Lindenbergh terug op de lancering van de Sportvisie en nemen we jullie mee in de eerste ontwikkelingen vanuit de nieuwe sportvisie. Zo heeft NOC*NSF in opdracht van de gemeente Almere onderzoek gedaan naar de huidige en toekomstige behoeften van Almeerse sportaanbieders. Deze avond geven wij jullie een terugkoppeling van de uitkomsten. Benieuwd naar de huidige ondersteuningsmogelijkheden voor jullie sportorganisatie? Neem dan deel aan dit sportcafé en laat je informeren over alle mogelijkheden, programma’s en ontwikkelingen die de gemeente en haar partners je bieden!

Uiteraard is er ook na afloop van het sportcafé voldoende ruimte om te netwerken.

Aanmeldformulier Sportcafé maandag 30 mei 2022

Meld je aan