Sportcafé

De gemeente Almere organiseert 3 keer per jaar het Sportcafé. Dat is een informele bijeenkomst over actuele thema’s voor onder meer sportverenigingen en sportorganisaties uit Almere. Kom in contact met andere sportbestuurders, sportvrijwilligers, sportorganisaties, buurtsportcoaches en lokale politiek. Het Sportcafé is de plek waar sport iedereen verbindt!

Uitnodiging Sportcafé 25 juni 2021

Op vrijdag 25 juni organiseert de gemeente Almere een gezamenlijke seizoensafsluiting tijdens het Sportcafé. Deze editie van het Sportcafé belooft een interactieve avond te worden. We sluiten graag samen met u dit welbewogen sportseizoen af met een heerlijke BBQ. Onder het mom “Meet & Greet” krijgt u deze avond de gelegenheid om kennis te maken met andere sportbestuurders, sportvrijwilligers, sportorganisaties, buurtsportcoaches en lokale politiek.

Informatie

Wanneer: Vrijdag 25 juni van 17.15 uur - 21.00 uur
Waar: Outdoorpark SEC Almere, Verlaatweg 2, 1358 AJ Almere
Kosten: Gratis, maar laat het ons aub tijdig weten als u niet kunt komen.
Kledingadvies: Casual

Programma

17.00 uur: Inloop
17.15 uur Activiteiten Outdoorpark SEC Almere
18.30 uur: Opening door wethouder Julius Lindenbergh
18.35 uur: Start BBQ -netwerk afsluiting
21.00 uur: Einde

Afsluiting seizoen

Deze editie zijn we te gast bij Outdoorpark SEC Almere,  vanaf 1994 actief in Almere. Na het welkomstwoord van wethouder Sport Julius Lindenbergh wordt er op het ruime terras van de Pandahut ( een gezellige blokhut) voor ons een heerlijke BBQ verzorgd. We sluiten de avond af met een actieve activiteit op het eigen outdoorpark van 50.000 m2 van SEC. We ontmoeten u deze editie van het Sportcafé graag fysiek. De activiteiten vinden plaats binnen de dan geldende RIVM richtlijnen. We houden daarom deze editie maximaal 2 personen per organisatie aan en vol is dus vol.

Aanmeldformulier Sportcafé 25 juni 2021

Sportcafé

Uw gegevens

Heeft u andere dieet wensen, email dan naar sportentreeverberg dit@almere.nl.