Sportverenigingen

Sport en Cultuur in Almere

Weet je nog niet welke sport je wilt beoefenen? Kijk op het platform van Sport en Cultuur in Almere voor alle sport-, spel-, en cultuur activiteiten in Almere voor jong en oud. Door de verschillende zoekfuncties vind je makkelijk activiteiten die bij jou passen. Zoek bijvoorbeeld op dag, locatie, leeftijd of kosten. Kijk op sportencultuur.almere.nl.

Als vereniging kan je het aanbod gratis op sportencultuur.almere.nl plaatsen. Hierdoor maak je zichtbaar dat je er bent! Samen maken we het mogelijk om iedere Almeerder laagdrempelig en snel in contact te laten komen met het sport- en culturele lesaanbod in Almere.

Heb je vragen over Sport en Cultuur in Almere? Mail dan naar sportencultuur@almere.nl.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betaalt het fonds contributie of lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde middelen zoals voetbalkleding of dansschoenen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op de website van het fonds.