Skip to content

Aangepast sporten

Aangepast sporten is ook mogelijk in Almere

We vinden het belangrijk dat iedereen makkelijk en dichtbij huis kan sporten. Dit geldt in het bijzonder voor mensen met een beperking. 

Veel sportverenigingen bieden aangepast sporten aan en instellingen richten zich specifiek op activiteiten voor mensen met een bepaalde beperking. Om een geschikte vereniging te vinden, klikt u op de beginletter van de sport die u zoekt in het menu onderaan deze pagina. Zo vindt u alle verenigingen die in Almere aangepast sporten aanbieden.

Of download het complete overzicht van sportverenigingen en zorginstellingen.

Coördinator aangepast sporten

Wilt u niet alleen weten waar u aangepast kunt sporten, maar ook welke sport bij u past? Dan kunt u terecht bij co√∂rdinator Aangepast sporten Jolanda Gudde. Zij brengt vraag en aanbod in kaart. Waar nodig brengt ze u en sportaanbieders met elkaar in contact. Heeft u vragen over aangepast sporten? Mail Jolanda Gudde via gudde@deschoor.nl.

Gratis een sport uitproberen

Veel sportverenigingen bieden gratis proeflessen aan waardoor u kunt ontdekken of een sport bij u past. Het volledige aanbod van gratis kennismakingslessen in Almere is te vinden op www.sportiefalmere.nl

[A] [B] [C] [D] [F] [H] [I] [K] [O] [P] [R] [S] [T] [V] [Z]