Skip to content

Sportverkiezingen & SNS Sportgala

Ieder jaar verkiest Almere de beste Sportman, Sportvrouw, Paralympisch sporter, Sportcoach, Sporttalent en Sportteam. Tijdens het SNS Sportgala op 12 februari 2020 in het Topsportcentrum worden de winnaars bekend gemaakt van de Almeerse Sportverkiezingen 2019.

Op deze pagina vindt u het aanmeldformulier om sporters, coaches of ploegen te nomineren. Vanaf januari 2020 maken we hieronder bekend wie genomineerd zijn, en vindt u meer informatie over het SNS Sportgala en aanmeldmogelijkheden om daarbij aanwezig te zijn.

Wie zijn de beste sporters, teams en sportcoach van het afgelopen jaar?

Het jaar 2019 zit er alweer bijna op en dus is het moment aangebroken om terug te blikken op de sportprestaties die Almeerse atleten het afgelopen jaar hebben geleverd. Tot en met 24 november kan iedereen Almeerse sporters, coaches of teams nomineren via onderstaand formulier.

*Nieuw dit jaar zijn de categorieën Almeerse club en Almeerse sportheld van het jaar. Welke vrijwilliger op het veld, achter de bar of in de organisatie is er volgens u onmisbaar voor de club? En welke club is volgens u de meest betrokken verenging en maakt het verschil voor u, de wijk of onze stad? Ook hen kunt u nomineren via onderstaand formulier!

Let op: u kunt één van onderstaande categorieën per keer invullen en nomineren. Indien u zowel in het bovenste als onderste blok een categorie aanvinkt, werkt het formulier niet.

Aanmeldformulier genomineerden Sportverkiezingen 2019

antwoordformuliersportbedrijf

Naam aanmelder
Inschrijven
Ik meld een kandidaat aan in de categorie:
-
Verzenden