Sportgala Almere

Wie zijn de beste sporters en sportcoach van het afgelopen jaar?

U kunt nog tot 8 december sporters, coach en sportteams aanmelden die in 2017 een opmerkelijke prestatie hebben neergezet!

Op woensdag 17 januari 2018 organiseert het Sportbedrijf Almere weer het SNS Sportgala in het Topsportcentrum van Almere. Tijdens het gala wordt de sportman, sportvrouw, sportploeg, Paralympische sporter, coach  en het sporttalent van 2017 gekozen.

De aanmelding van kandidaten is gestart. Sporters, coaches en sportteams die een opmerkelijke prestatie hebben neergezet in 2017 kunnen worden aangemeld voor de verkiezing. Een jurycommissie zal op basis van alle aanmeldingen bepalen wie genomineerd wordt in de diverse categorie├źn en wie uiteindelijk de titel en de felbegeerde sporttrofee wint. Het sportgala wordt voor de 28e keer gehouden.
Bent u of kent u een sporter of sportteam die volgens u in aanmerking komt? Aanmelden van kandidaten kan via het aanmeldformulier. Daar vindt u ook de criteria waaraan de sporters moeten voldoen. Aanmelden is mogelijk tot 8 december 2017.