Direct naar paginainhoud

Sport Service ter ondersteuning van sportsector

Sportaanbieders kunnen ondersteuning krijgen vanuit Sport Services, via de lokale sportadviseur aangeboden door NOC*NSF. Hierbij kunt u denken aan EHBO cursussen, aantrekken en behouden van leden en vrijwilligers, cursussen voor trainers en coaching voor bestuurders. In deze brochure is hier meer over te lezen.

Sinds kort biedt ook Start2Create services aan via het pakket van NOC*NSF. Door buiten de gebaande paden te denken helpt Start2Create onder andere met het werven en behouden van vrijwilligers en leden, gastvrijheid, inclusief sporten en het realiseren van een positieve sportcultuur.

Via de adviseur lokale sport en de verenigingsondersteuner van de gemeente Almere kunnen alle clubs terecht voor meer informatie over bovenstaande services en andere ondersteuningsvragen.

Neem hiervoor contact op met Henk Roelandschap (beleidsadviseur Gemeente Almere) via haroelandschapverberg dit@almere.nl of Tom Sloetjes (Adviseur lokale sport namens de sportbonden, NOC*NSF en NL Actief) via tom.sloetjes@adviseurlokalesport.nl