Skip to content

Accommodaties

Alle sportaccomodaties zijn gesloten

Tot nader order zijn alle sporthallen, sport- en gymzalen en vergaderruimtes gesloten voor gebruik. De Sportkooien en de skatebaan aan de Evenaar zijn alleen tussen 12.00 en 21.00 uur toegankelijk.

De huidige situatie met het coronavirus vraagt ook in Almere om maatregelen om de verspreiding van het virus af te remmen. Dit is in het belang van de volksgezondheid. De gemeente heeft daarom besloten alle sportaccommodaties tot nader order te sluiten, om samenkomst van groepen mensen te voorkomen. De Sportkooien en de skatebaan aan de Evenaar zijn alleen tussen 12.00 en 21.00 uur toegankelijk. Inmiddels zijn de andere playgrounds, Skills Garden, Cruyff Court en Clarence Seedorfplein wel weer geopend. In Flevoland geldt ook een noodverordening waarin deze maatregelen staan. Kijk voor meer informatie op de pagina Corona en sport.

Sportaccommodaties

Wie sportief uit de voeten wil in Almere, kan kiezen uit een groot aantal binnen- en buitensportaccommodaties. De sportvelden van Almere liggen verspreid over zeven sportparken. Daarnaast is er een Topsportcentrum, zijn er zes sporthallen, elf sportzalen, gymzalen, een dojo en drie zwembaden.  

Verhuur
De gemeente verhuurt en faciliteert verschillende accommodaties in Almere. Hier kunt u in clubverband sporten of een evenement, schooltoernooi, bedrijfsfeest, vergadering, seminar of productpresentatie organiseren. Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Zo kunt u vergaderen in een sportieve omgeving in het Topsportcentrum Almere of sportgebouw Annapark. Klik voor een overzicht van alle accommodaties, mogelijkheden en tarieven door naar de documenten op deze pagina.

Geïnteresseerd in het huren van een accommodatie? Neem dan contact op met de gemeente Almere via (036) 545 84 82 of per e-mail via sportverhuur@almere.nl.  

Wilt u een keer binnen in plaats van buiten sporten met uw vereniging? U kunt nu ook incidenteel een sporthal huren. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Incidentele verhuur’.