Skip to content

Sportkalender

Handbal Fandag

Wil jij op de foto met Luc in de Photobooth? Heb jij een vraag voor Tess tijdens de kinderpersconferentie? Wil jij dansen met Jorn & Jessy in de silent disco? Wil jij tips van Nycke & Jasper tijdens de handbalspellen op deze fandag? Dit is nu jouw kans! De Oranjeheren en Oranjedames zien jou graag op zondag 3 juni om 13.00 uur in het Topsportcentrum van Almere voor de allereerste Fandag!

Ben jij 15 jaar of jonger of heb jij een kind in deze leeftijdscategorie? Dit is de kans voor alle jonge fans om de Oranjeheren en Oranjedames te ontmoeten. Kom jij ook met jouw hele team of familie?

De activiteiten die deze dag plaatsvinden zijn gericht op jeugd van 4 t/m 15 jaar. Denk aan een stormbaan, springkussen, workshops, handtekeningensessies, schminken, kinderpersconferentie, silent disco en nog veel meer. Ouders/begeleiders zijn welkom, maar de kinderen staan centraal.

De kaartverkoop start op maandag 9 april om 12:00 uur via www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen 

Een fandagkaartje kost €10,- voor kinderen van 4 t/m 15 jaar en voor ouders. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis, maar ze moeten wel ingeschreven worden.

 

 

 

Locatie
Topsportcentrum Almere
Datum
zondag 3 juni 2018
Tijd
13:00