Sportcafé

Speciale editie Sportcafé

Op dinsdag 30 mei organiseren we een speciale editie van het Sportcafé. Op deze avond kijken we samen met u naar 10 jaar Topsportcentrum én bespreken we de kansen die de nieuwe sportnota ‘Sportief in beweging’ biedt voor onze stad. Wij nodigen alle Almeerders van harte uit voor deze avond. Mis dit niet en meld u aan via onderstaand aanmeldformulier.

Datum
Dinsdag 30 mei

Locatie
Topsportcentrum Almere
Businesslounge
Pierre de Coubertinplein 4
1362 LA Almere Poort

Programma
17.30 uur Inloop
18.00 uur Start diner/buffet
19.00 uur Opening door wethouder René Peeters
19.15 uur 10 jaar Topsportcentrum Almere
19.45 uur Presentatie Sportnota 2017–2020: ‘Sportief in beweging’
20.15 uur In gesprek met…
21.30 uur Einde programma 

10 jaar Topsportcentrum Almere
In 2007 opende het Topsportcentrum Almere haar deuren. In de loop van de jaren heeft het Topsportcentrum zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende indoor sportaccommodaties van Nederland. De afgelopen jaren hebben we honderdduizenden bezoekers uit Almere en de rest van het land mogen verwelkomen. Het Topsportcentrum was het decor van diverse sporten en topevenementen: van zaalvoetbal tot ballroomdansen en van Holiday on Ice tot aan het Univé Gymgala. Op deze avond nemen we u mee langs de highlights van de afgelopen 10 jaar en kijken we samen vooruit naar de toekomst van deze unieke sportlocatie.

Presentatie Sportnota 2017–2020: ‘Sportief in beweging’
De afgelopen periode hebben we gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe sportnota. In deze nota hebben wij onze sportieve ambities en doelstellingen voor de komende jaren vastgelegd. Tijdens deze presentatie nemen wij u mee langs de hoogtepunten van ons sportbeleid en presenteren wij u het digitale magazine.

In gesprek met…
Na afloop van de presentatie van de sportnota kunt u in gesprek gaan met de medewerkers van het Sportbedrijf Almere en met wethouder René Peeters. Welke kansen ziet u voor de sport in Almere en op welke manier kunt u met ons samenwerken om van Almere een nog sportievere stad te maken?

Aanmeldformulier Sportcafé 30 mei 2017

antwoordformuliersportbedrijf

NAW-gegevens
Verzenden