Verenigingsondersteuner Henk Roelandschap stelt zich voor

16 maart 2018

Sinds 12 december 2017, ben ik werkzaam als (sport) verenigingsondersteuner bij de afdeling Onderwijs, Sport en Cultuur (OSC), gemeente Almere. Ik woon vanaf 1986 in Almere en vanaf 1993 ben ik ook werkzaam in Almere. Eerst bij de politie en vanaf 2004 bij de gemeente Almere. Ik heb een passie voor sport en budo in het bijzonder. Door mijn werk en sport, heb ik een breed sociaal en professioneel netwerk opgebouwd, wat ik weer goed in deze functie kan gebruiken.

Wat kunt u van mij verwachten als verenigingsondersteuner:

1. Hulpvragen van verenigingen
U kunt informatie over verschillende onderwerpen aanvragen, zoals sponsoring of de maximale toegestane vergoeding voor vrijwilligers.

2. Adviesgesprekken
Ik kan u op weg te helpen met een bepaald thema. Ik kan de laatste ontwikkelingen presenteren, tips aanreiken en op maat advies uitbrengen.

3. Trajectondersteuning
Het begeleiden en ondersteunen van sportverenigingen op (sociaal-maatschappelijke) ontwikkelingen en thema’s.

Voorbeelden van ontwikkelingen: vernieuwing en verbreding van het sportaanbod, professionalisering van de sportvereniging, het vrijwillig kader en de infrastructuur.

Voorbeelden van thema’s: accommodatie, beleid en organisatie, financiën, ledenwerving en –behoud, sponsoring, vrijwilligers, wet- en regelgeving.

Heeft u vragen en/of behoefte aan een gesprek, bel of mail me. Ik kom graag naar uw vereniging toe.

Met sportieve groet,

H.A.Roelandschap

Tel: 036-5277859

Email: haroelandschap@almere.nl