UITNODIGING SPECIALE EDITIE SPORTCAFÉ

12 mei 2017

Op dinsdag 30 mei organiseren we een speciale editie van het Sportcafé. Tijdens deze speciale editie kijken we samen naar 10 jaar Topsportcentrum en bespreken we de kansen die de nieuwe sportnota ‘Sportief in beweging’ biedt voor onze stad. Wij nodigen alle Almeerders van harte uit voor deze avond. Mis dit niet en meld u aan via de website.

10 jaar Topsportcentrum Almere

In 2007 opende het Topsportcentrum Almere haar deuren. In de loop van de jaren heeft het Topsportcentrum zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende indoor sportaccommodaties van Nederland. De afgelopen jaren hebben we honderdduizenden bezoekers uit Almere en de rest van het land mogen verwelkomen. Het Topsportcentrum was het decor van diverse sporten en topevenementen: van zaalvoetbal tot ballroomdansen en van Holiday on Ice tot aan het Univé Gymgala. Op deze avond nemen we u mee langs de highlights van de afgelopen 10 jaar en kijken we samen vooruit naar de toekomst van deze unieke sportlocatie.

Presentatie Sportnota 2017–2020: ‘Sportief in beweging’

De afgelopen periode hebben we samen met onze partners gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe sportnota. In deze nota hebben wij onze sportieve ambities en doelstellingen voor de komende jaren vastgelegd. Tijdens deze presentatie nemen wij u mee langs de hoogtepunten van ons sportbeleid en presenteren wij u het digitale magazine.

In gesprek met…

Na afloop van de presentatie van de sportnota kunt u in gesprek gaan met de medewerkers van het Sportbedrijf Almere en met wethouder René Peeters. Welke kansen ziet u voor de sport in Almere en op welke manier denkt u dat we van Almere nog sportievere stad kunnen maken?