Skip to content

Sportief Almere: Welke sport- en cultuurlessen ga jij gratis proberen?

20 augustus 2018

Almere is een sportieve en culturele stad met veel sport- en cultuuraanbod. De activiteiten zijn leuk, gezond en dragen bij aan een betere concentratie én nieuwe kennissen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Almere kan deelnemen aan sport en cultuur, ook de mensen die, om welke reden dan ook, niet zo makkelijk in aanraking komen met het reguliere aanbod in de stad.

Daarom verzamelt de gemeente via de website www.sportiefalmere.nl  het aanbod van gratis proeflessen, gegeven door zowel sport- als cultuuraanbieders. Basisschoolleerlingen ontvangen daarnaast in de eerste schoolweek een brochure met daarin een selectie van het aanbod. De activiteiten zijn voor kinderen, volwassenen en mensen met een beperking en voor iedereen toegankelijk. Ook het naschoolse aanbod van het AKT staat op Sportief Almere.

Schrijf je in!
Inschrijven voor proeflessen is al mogelijk. Kijk op www.sportiefalmere.nl voor het hele aanbod voor jong en oud (vanaf 0 jaar).

Wilt u als sportvereniging of sport/cultuuraanbieder ook deelnemen aan Sportief Almere? Maak dan een account aan op Sportief Almere en neem voor vragen contact op met het Sportbedrijf.